vrijdag 9 januari 2015

Positief je weekend in: nooit meer op de vreethaak

Het is weer vrijdag, het weekend is weer (bijna) aangebroken. Waar je door de weeks nog enigszins aan je goede voornemers voor het nieuwe jaar kan houden, gaat dit in het weekend vaak lastiger. Heel de week heb je gezond en verantwoordelijk gegeten. Maar nu het weekend is aangebroken ga je weer helemaal los...

Pizza's eten na het stappen, lekker uit eten of uitgebreid lunchen. Voordat je het in de gaten hebt is het al gebeurd: je hebt te veel gegeten. Je voelt je broek om je lichaam knellen. Tijd om de broek op de vreethaak te zetten. Maar, je broek op die -oncharmante- vreethaak zetten, dat is vanaf nu verleden tijd. De 'smart belt' is namelijk dé oplossing.

De 'Smart belt' is een riem die zich constant aan je lichaam aanpast. Heb je teveel gegeten? Niks aan het handje, de riem gaat uit zichzelf wat losser. Zakt je broek vervolgens weer naar beneden? Dan gaat de riem automatisch weer wat strakker. Ideaal!

Daarnaast houdt de 'Smart belt' ook nog eens je algehele gezondheid in de gaten. Zo geeft de riem je bijvoorbeeld een seintje wanneer je te lang stil zit en kun je via een app grafieken bekijken die informatie geven over je gezondheid.

Eigenlijk komt de riem zo na de kerstdiners net iets te laat. Weet je wel gelijk wat je dit jaar aan de kerstman kan vragen!

Wordt het niet eens tijd om technologie de mond te snoeren?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten